همایش خط سرخ شیدایی 94

(همایش خط سرخ شیدایی)

(اربعین حسینی)

موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی همزمان با اربعین سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) مراسم گرامیداشت اربعین حسینی با همکاری دانشگاه جامع و نهاد رهبری در دانشگاه جامع، واحد استانی تهران، روابط عمومی جهاددانشگاهی و موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی در پژوهشکده فرهنگ و هنر جهاددانشگاهی در روز سه شنبه 11/9/94 برگزار کرد

در این مراسم که برای دومین سال تحت عنوان خط سرخ شیدایی با مشارکت فعال دانشجویان مرکزعلمی کاربردی تهران یک، سه و چهار، همکاران موسسه و با حضور روسا و معاونین محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی و جهاددانشگاهی آقایان دکتر اخباری، دکتر طیبی، دکتر قرنفلی و دکتر بهرامی نسب برگزار شد.

مراسم با تلاوت قرآن مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی و جهاددانشگاهی آغاز و سپس مراسم تعزیه خوانی حضرت علی اکبر(ع)  توست هیئت تعزیه خوانی عاشقان عباس (ع) نهاد رهبری در دانشگاه جامع ارائه شد.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین حسینی به تشریح موضوع جاهلیت مدرن و ذکر روایاتی از حضرت اباعبدالله الحسین (ع)پرداختند و دانشجویان و جوانان را با مولفه های جهل مدرن و راهکارهای مبارزه با آن براساس آیات قرآن کریم آشنا نمودند.

در انتهای مراسم مرثیه سرای اهل بیت آقای صابر خراسانی در مرثیه امام حسین و ایام سوگواری اربعین مرثیه سرایی حزن آوری را ارائه نمودند و در آخر دلهای شرکت کنندگان را روانه صحن و سرای کربلا و بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا (ع) نمودند.

بعد از برپایی نماز جماعت از کلیه حضار که میهمان سفره اهل بیت بودند پذیرایی بعمل آمد.

آمار بازدید کنندگان

امروز4