مرحله نیمه نهایی یازدهمین دوره مسابقات «مناظره دانشجویی» با حضور چهارم تیم ازمرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران۴ و دانشگاه‌ الزهرا (س) و ، در دانشگاه الزهرا (س) برگزار می‌شود.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این مرحله از مسابقات روز شنبه ۱۰ دی‌ماه، با حضور چهارم تیم از مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران۴ و دانشگاه‌های الزهرا (س) و از ساعت ۱۳ الی ۱۷ در سالن حورا دانشگاه الزهرا (س) برگزار خواهد شد.

در این مسابقات گروه‌های امید ـ متفکران جوان در مناظره اول با عنوان گزاره «علت اصلی کاهش تمایل به ازدواج مشکلات اقتصادی است.» وگروه‌های فریا و مشکات در مناظره دوم با عنوان گزاره‌ «برخورد قضایی موجب کاهش  فساد اقتصادی شده است» به مناظره خواهند پرداخت.

مرحله نیمه‌نهایی مسابقات «مناظره دانشجویی» به داوری اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها دکتر پروین احمدی، دکتر سعیده اسماعیلی و دکتر ریحانه شاه‌ولی برگزار خواهد شد.