مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران 4 > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تهران ۴ > اخبار آموزشی > شرکت در جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس (مسابقه زنده تصویرسازی لباس اجتماع )۲۵-۹۸/۰۲/۲۰

این جشنواره درپی بکارگرفتن توانمندی‌های دانشجویان و فارغ التحصیلان حوزه مد و لباس در سراسر کشور و سوق دادن آن به سمت بازار کار است. از این رو ۸۵۵ اثر از سوی دانشجویان به جشنواره ارسال شد که تعدادی از دانشجویان ما نیز در آن شرکت کرده بودند. همچنین در کنار این جشنواره کارگاه‌ها و نشست‌های تخصصی از جمله « شناخت بازار کسب و کار» و « شناخت انتظارات صنعتگران پوشاک از جامعه دانشگاهی»  برگزار گردید لذا می توان امیدوار بود از این طریق بتوانیم با تعامل دانشگاه‌ها و صاحبان صنایع و تولیدکنندگان لباس، این حوزه را توسعه پیدا نماید. در این مسابقه یکی از دانشجویان مرکز خانم لیلا ساعت ساز رتبه شایسته تقدیر  را کسب نمود.