طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در دبیر خانه توسعه و حمایت از مشاغل خانگی معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از آسیب شناسی طرح های قبلی و انجام مطالعات داخلی و خارجی در سال ۱۳۹۶ طراحی و به تصویب رسید. به منظور اجرای و پیاده سازی این طرح، جهاد‌دانشگاهی به عنوان یک نهاد توسعه ای، واسطه ای و تسهیلگر مکلف به شناسایی، توانمندسازی (آموزش و مشاوره) اشخاص حقیقی و حقوقی و پایدارسازی مشاغل خانگی با اتصال به بازار با بهره مندی از شبکه های افقی و عمودی گردید.

ضمنا جهاد دانشگاهی با استفاده از شبکه کارشناسان، مشاوران و تسهیلگران خود در سراسر کشور در نظر دارد با بهره مندی از ظرفیت های تمامی سازمان های دولتی و غیر دولتی بویژه بخش خصوصی، حلقه‌های مفقوده و خلا طرح‌های مشابه قبلی را شناسایی و نقش و جایگاه مشاغل خانگی در اقتصاد کشور را توسعه دهد.

طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با هدف ایجاد و بهبود اکوسیستم کارآفرینی و کسب و کار خانگی،تشکیل زنجیره ارزش با توجه به مزیت ها،حمایت از متقاضیان و پیشرانان مشاغل خانگی و توسعه مشارکت های مردمی و خیرین و ترویج فرهنگ کسب وکار، توانمند سازی اقتصادی افراد، ذیل کسب و کارهای خانگی، فرآیند تامین مالی ایجاد کسب و کارهای خانگی، افزایش سطح درآمد به واسطه بهبود کیفیت تولید،بسته بندی، توسعه بازار و نظام توزیع محصولات خانگی در استان تهران آغاز به فعالیت نموده است.

جهت ثبت نام به سامانه inhb.ir قسمت طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ۳۱ استان مراجعه فرمائید.