«وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ»

و هرگز گمان مبر آنان که در راه خدا کشته شدند مرده اند، بلکه زنده اند و نزد پروردگارشان روزی داده می شوند.

(سوره آل عمران آیه ۱۶۹)

سرکار خانم فاطمه سرایداران

دانشجوی محترم رشته حقوق مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تهران ۴

سلام و درود خدا بر شهدای نمازگزار و زائر آستان ملکوتی حضرت احمد ابن موسی (علیه‌السلام) که در حادثه تأسف‌بار عملیات تروریستی به خون مطهر خویش غلطیدند. بی‌شک شهادت در این مکان مقدس و در لحظات معنوی راز و نیاز با یکتای بی‌همتا، به دست مزدوران پلید محور صهیونیستی – آمریکایی – سعودی ،پاداش بزرگی است که خداوند بر این بندگان صالح، مؤمن و انقلابی عطا نمود و آنان را در جوار انبیاء و اولیای خویش قرار داد.

متاسفانه باخبر شدیم در جریان حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ، حضرت احمد بن موسی (علیه السلام) پدر ، مادر و برادرتان به درجه رفیع شهادت رسیده اند و در این حادثه ناگوار برادر کوچک شما مجروح شدند. مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تهران ۴ این مصیبت دردناک را خدمت خانواده محترمان و دیگر بستگان تسلیت گفته و آرزوی صبر جزیل برای شما و برادر کوچکتان و بستگان محترم از درگاه خداوند متعال مسئلت می نماید.

روحشان شاد و یادشان گرامی باد🖤

آرتین! خوش‌آمدی! ما چشم‌انتظار بودیم