مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران 4 > اخبار مشاوره ای > کارگاه آموزشی مراقبت های اولیه بهداشتی و سلامت روان (۹۸/۰۲/۰۴ )

بهداشت روان فقط به مفهوم نداشتن بیماری روانی نیست بلکه حالتی از رفاه است که در آن فرد توانائی هایش را می شناسد و قادر است با استرس های زندگی مقابله کند ، فعالیتهای شغلی ، خانوادگی ،اجتماعی یا تحصیلی خود را بخوبی انجام دهد و روابط اجتماعی خوبی با دیگران برقرار نماید. بهداشت روان به همه ما مربوط است نه فقط به کسانی که از اختلالات روانی رنج می برند پیشگیری از اختلالات روانی وحفظ بهداشت روان افراد جامعه عمده ترین هدف برنامه ادغام بهداشت روان است . ارتقاء بهداشت روان فرآیندی است که مردم را قادر می سازد تا کنترل بیشتری بر سلامتشان داشته باشند و کیفیت زندگی خود را بالا ببرند فرصت هایی را برای سالم زیستن به دست بیاورند . عوامل اجتماعی نظیر تغذیه مناسب ، ورزش ، عدم مصرف سیگار و مواد مخدر ، اجتناب از رفتارهای جنسی پر خطر ، روابط اجتماعی کافی و سالم و شغل مناسب می تواند در حفظ بهداشت روان افراد نقش به سزایی داشته باشد. در این کارگاه روشهای مقابله با استرس و ایجاد روابط صحیح اجتماعی مورد بحث قرار گرفت.