مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران 4 > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تهران ۴ > اخبار آموزشی > کارگاه تخصصی شیوه های فرزند پروری مبتنی بر روانشناسی مثبت نگر (۹۸/۰۵/۱۳ )

انجمن علمی تربیت مربی پیش دبستان با همکاری دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه جامع علمی کاربردی نشست شیوه ­های فرزند پروری  مبتنی برروانشناسی مثبت نگر را به مناسبت ازدواج حضرت فاطمه(ص) با امام علی (ع)  با مشارکت ۶۰ نفر از دانشجوبان این مرکز در تاریخ  ۱۳ مرداد ماه سال۹۸ با سخنرانی جناب آقای دکتر ساجد یعقوب نژاد ( روانشناس کودک و مدرس دانشگاه)  برگزار نمودند. ایشان فرمودند: فرزندپروری در واقع ترکیب استراتژی هایی است که در مسیر رشد فرزند خود اتخاذ کرده اید . کسانی که با مفهوم روانشناسی مثبت گرا آشنا نیستند، ممکن است این اصطلاح را با مثبت اندیشی یا تفکر مثبت که در بسیاری از آموزش‌های انگیزشی مورد تاکید قرار می‌گیرد، یکسان فرض کنند اما روانشناسی مثبت گرا، یکی از زیرمجموعه‌های روانشناسی علمی و بر پایه تحقیقات گسترده است. حوزه‌ای که به صورت جدی و رسمی، نخستین بار توسط مارتین سلیگمن مورد توجه قرار گرفته است. فرزند پروری مثبت رویکردی است که هدف آن رشد و پرورش کودکان به روشی سازنده و هدف دار است. این روش والدین را به مهارت­هایی مجهز می سازد که با توانایی بیشتری مدیریت رفتاری کودکان خود را به انجام برسانند و از روش تجربه و خطا پرهیز نمایند. فرزندانی که با این شیوه بزرگ می­شوند ذخایر رفتاری بیشتری داشته و خود به مهارت های لازم برای زندگی در کنار دیگران دست می یابند.