مرکز آموزش عالی  علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تهران ۴ وابسته به جهاد دانشگاهی واحد الزهراء(س)با موافقت دانشگاه جامع علمی کاربردی موفق به اخذ ده عنوان رشته در مقاطع کاردانی حرفه ای  و کارشناسی ناپیوسته گردیده است .

مرکز آموزش عالی  علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تهران ۴ وابسته به جهاد دانشگاهی واحد الزهراء(س)برای ترم مهرماه سال جاری موفق به اخذ ده عنوان رشته جدید از دانشگاه جامع علمی کاربردی با عناوین : کاردانی حرفه ای امور فرهنگی، کاردانی حسابداری امور مالی، کاردانی حرفه ای مدیریت امور اداری، کاردانی فنی توسعه دهنده وب ( front end) ، کاردانی حرفه ای مربی گری پایه یوگا، کاردانی فنی کسب و کارهای دیجیتالی، کارشناسی حسابداری مالی کارشناسی حرفه ای مدیریت امور فرهنگی _ برنامه ریزی فرهنگی، مهندس فناوری سامانه های نرم افزاری، مهندسی فناوری کسب و کار دیجیتالی گردیده است .

مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد  دانشگاهی تهران۴ وابسته به جهاد انشگاهی واحد الزهراء(س) علاوه بر ۱۱عنوان رشته در مقاطع کاردانی ناپیوسته  :کاردانی حرفه ای تربیت مربی پیش دبستان، کاردانی حرفه ای حقوق حقوق ثبتی، کاردانی حرفه ای دوخت و تکنولوژی لباس، کاردانی حرفه ای طراحی لباس، کاردانی فنی فناوری اطلاعات _ اینترنت و شبکه های گسترده و کارشناسی حرفه ای تربیت مربی پیش از دبستان، کارشناسی حرفه ای تکنولوژی آموزش های فرهنگی و هنری، کارشناسی حرفه ای ثبت اسناد و املاک، کارشناسی حرفه ای طراحی و الگوسازی پوشاک _ لباس مجلسی و خانگی، کارشناسی حرفه ای طراحی و تکنولوژی دوخت، مهندسی فناوری اطلاعات _ فناوری اطلاعات ، در ده   رشته جدید در مقطع کاردانی حرفه ای ناپثوسته و کارشناسی نا پیوسته  که شامل  کاردانی حرفه ای امور فرهنگی، کاردانی حسابداری امور مالی، کارشناسی حسابداری مالی، کاردانی حرفه ای مدیریت امور اداری، کاردانی فنی توسعه دهنده وب ( front end) ، کاردانی حرفه ای مربی گری پایه یوگا، کاردانی فنی کسب و کارهای دیجیتالی، کارشناسی حرفه ای مدیریت امور فرهنگی _ برنامه ریزی فرهنگی، مهندس فناوری سامانه های نرم افزاری، مهندسی فناوری کسب و کار دیجیتالی  برای مهر ماه ۱۴۰۱ دانشجو می پذیرد.

پذیرش دانشجو بدون نیاز به مدرک پیش دانشگاهی و بدون کنکور ضمن دسترسی محلی آسان  و راحت (مترو – بی آر تی ) ، پرداخت شهریه کمتر نسبت به سایر مراکز دولتی و غیردولتی،  اعطای وام دانشجویی، برخورداری از تقسیط شهریه، برگزاری کلاس‌ها در خارج از ساعات اداری، امکان کار و تحصیل همزمان، بهره مندی از اساتید و مدرسین مجرب،  اعطای مدرک وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برخی از امتیازات تحصیل در این مرکز است.

Instagram.com/uastjd4

t.me/jdtehran4_jdtehran4_ir