مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران 4 > اخبارمرکز > برگزاری مراسم بزرگداشت اربعین حسینی (ع)

روز اربعین، نخستین زیارت امام حسین(ع)  در نخستین اربعین، توسط جابر بن عبدالله انصاری صورت گرفته است و از آن پس ائمه اطهار (علیهم السلام) که از هر فرصتی برای رواج زیارت امام حسین(ع ) بهره می گرفتند، آن روز را که نخستین زیارت در آن انجام شده ، به عنوان روزی که زیارت امام حسین(ع ) در آن مستحب است ، اعلام فرمودند.  متن زیارت اربعین هم ازسوی حضرت صادق(ع) انشاء شده و با داشتن مضامینی عالی ، شیعیان را از زیارت حضرت در این روز برخوردار می کند. اهمیت خواندن زیارت اربعین تاجایی است که از علائم شیعه دانسته شده است ، درست آن گونه که بلند خواندن بسم الله در نماز و خواندن پنجاه و یک رکعت نماز در شبانه روز در روایات بی شماری ، از علائم شیعه بودن عنوان شده است و دارای اهمیت ویژه می باشد. در بخشی از این زیارت در باره هدف امام حسین (ع ) از این نهضت آمده است : «… و بذل مهجته فیک لیستنقذ عبادک من الجهاله و حیره الضلاله … و قد توازر علیه من غرّته الدنیا و باع حظّه بالارذل الادنی ؛ خدایا، امام حسین(ع ) همه چیزش را برای نجات بندگانت از نابخردی و سرگشتگی و ضلالت در راه تو داده، در حالی که مشتی فریب خورده، که انسانیت خود را به دنیای پست فروخته اند، بر ضد وی شوریده، آن حضرت را به شهادت رساندند. در تاریخ ۲۳/۰۷/۹۸ مراسم در مرکز برگزار شد و در این مراسم بعد از خواندن زیارت اربعین و عاشورا ذکر مصیبت و مداحی توسط یکی از مداحان اهل بیت (ع)  صورت گرفت و در انتها با شله زرد از دانشجویان پذیرایی صورت گرفت.