مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران 4 > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تهران ۴ > اخبار فرهنگی > مرحله مقدماتی یازدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی در دانشگاه الزهرا(س) برگزار خواهد شد.

مرحله مقدماتی مسابقات مناظره دانشجویی با شرکت ۸ تیم از دانشگاه‌های مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران ۴ و  الزهرا(س) وبرگزار خواهد شد.

معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی الزهرا(س) با همکاری معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) برگزار خواهند کرد.

مرحله مقدماتی این مسابقات  در دو روز شنبه و یکشنبه، ۲۶ و ۲۷ آذر ماه ۱۴۰۱ ، با حضور۸ تیم از از دانشگاه‌های مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران۴ و الزهرا(س) از ساعت ۱۴ الی ۱۸ در سالن حورا، دانشگاه الزهرا(س)، برگزار خواهد شد.

در این مسابقات گروه های میثم تمار ، یا زهرا ،رهپویان حکمت ،مشکات، سراج، امید، فریا، متفکران جوان شرکت خواهند داشت.

گروه ها با عنوان گزاره‌های «. شبکه های اجتماعی جامعه پذیری جوانان را دچار اختلال کرده است»، « الگو قرار دادن سبک زندگی غربی موجب کاهش فرزند آوری در جامعه شده است.»، « ایجاد جامعه اخلاقی با اعمال قانون امکان پذیر است.» و « سیاست های اقتصادی پس از انقلاب در جهت رفع محرومیت نا کار آمد بوده است..» به مناظره خواهند پرداخت.

این مسابقه به داوری اساتید و اعضای هیت علمی  دانشگاه ها سرکار خانم دکترفریبا روایی،دکترپروین احمدی،دکترمعصومه نصیری،دکترفاطمه زارعی،دکتر ریحانه شاه ولی و جناب آقای دکتر حسن نقی پور برگزار خواهد شد.