مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران 4 > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تهران ۴ > اخبار فرهنگی > مرحله نیمه نهایی مسابقات ملی «مناظره دانشجویان ایران» درون دانشگاهی شنبه ۱۰ دی ماه برگزار شد.

مرحله نیمه نهایی مسابقات ملی «مناظره دانشجویان ایران» درون دانشگاهی دانشگاه الزهرا (س) شنبه ۱۰ دی ماه برگزار شد.

در این برنامه مرضیه سیفی ـ دبیر اجرایی مسابقه ضمن عرض خوش آمدگویی به دانشجویان و داوران، به تشریح اهمیت برگزاری مناظرات و قوانین و مقرارتی که در حین اجرا باید رعایت شود پرداخت. سپس گروه موافق( امید) و مخالف (متفکران جوان) در جایگاه خود حاضر شدند. با حضور داوران دکتر پروین احمدی، دکتر ریحانه شاه ولی و دکتر سعیده اسماعیلی ، گروه امید و گروه متفکران جوان با گزاره
« علت اصلی کاهش تمایل به ازدواج مشکلات اقتصادی است.»
به مناظره پرداختند که از این دو گروه، گروه متفکران جوان در قالب گروه مخالف با امتیاز ۹۳ برنده این دور از مسابقه شد و به دور بعد مسابقات راه یافت و گروه امید (گروه موافق) با امتیاز ۵۷ از دور مسابقه حذف شدند.
در ادامه دو گروه فریا (مخالف) وگروه مشکات (موافق) در جایگاه حاضر شدند و به مناظره درباره گزاره
«برخورد قضایی موجب کاهش فساد اقتصادی شده است»
پرداختند که هر دو گروه با امتیاز ۷۵ مساوی شدند و گروه مشکات با امتیاز ۷۵ و رای نهایی داوران به مرحله بعدی مسابقات راه یافت و گروه فریا حذف شد.