نسخه آزمایشی
۴۵۵ بازدید

با توجه به این که نسل جوان به غذاهای فست فود و فرآوری شده تمایل پیدا کرده است و این امر زمینه بیماریهایی از قبیل سرطان، چاقی مفرط ، بیماریهای گوارشی و… را فراهم نموده است به همین منظور جهت احیاء فرهنگ غذاهای اصیل ایرانی و محلی و آشنا ساختن نسل جوان با این غذاها و ترویج غذاهای سالم،  مسابقه سفره ایرانی ” طعم فرهنگ غذاهای سنتی و محلی در کارآفرینی  با رویکرد خلاقیت ، نوآوری و غذای سالم ” شامل پیش غذا ، غذای اصلی ، نوشیدنی و دسر در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تهران ۴ برگزارشد که با استقبال دانشجویان مواجه گردی و در انتها به برندگان این مسابقه جوایزی اهداء گردید.

با توجه به بزرگداشت روز معلم وتجلیل از مقام استاد روز چهارشنبه مورخ ۱۱/۰۲/۱۳۹۸ طی مراسمی از زحمات اساتید محترم مرکز تجلیل بعمل آمد و هدایایی به همین مناسبت خدمتشان تقدیم گردید.

 

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

بالا