کانون قرآن و عترت مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تهران۴ با همکاری دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه جامع علمی کاربردی نشست تخصصی غدیر از تاریخ تا اعتقاد را به مناسبت عید غدیر و ولایت علی ابن ابیطالب (ع)  با مشارکت ۵۰ نفر از دانشجوبان این مرکز در تاریخ ۲۸ مرداد ماه سال۹۸ با سخنرانی استاد مهدی دقیقی( استاد حوزه و دانشگاه)  برگزار نمود. ایشان عنوان کردند باید دید واقعه غدیر یک واقعه تاریخی است و باید با آن برخورد تاریخی بنمائیم یا از جنس اعتقاد است که در بستر تاریخ جریان یافته است ؟ ایشان عنوان کردند اگر ما واقعه غدیر را از جنس تاریخ بدانیم کاملا واضح و روشن است که در قبال تاریخ و و قایع آن مسئولیتی متوجه ما انسانها نخواهد شد بلکه تاریخ به ما آگاهی میدهد که چه وقایعی در آن زمان رخ داده است اما اگر ما غدیر را از جنس اعتقاد قلمداد نماییم ما انسانها در قبال آن رخداد مسئولیت پیدا خواهیم نمود. در اینجا خرد انسان و اندیشه اندیشه ورزان در قبول این اعتقاد ؛ فرد معتقد را مسئول می شمارد.