دانشجویان رشته کارشناسی تربیت مربی پیش از دبستان با همراهی استاد مربوطه جناب آقای نیک فرجام عصر روز چهارشنبه مورخ ۱۸/۲/۹۷ از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بازدید به عمل آوردند. در این بازدید از طرف مسئولین کانون توضیحاتی در مورد موضوعات و چگونگی فعالیت کانون برای دانشجویان ارائه گردید. ایشان عنوان کردند علاوه بر ایجاد امکانات لازم برای رشد و پرورش فکری و ذوقی کودکان و نوجوانان و کمک به شکوفایی استعدادهای آنان در اوقات فراغت، که هدف اصلی کانون برشمرده می شود. باید نسبت به تمرین و آموختن مهارت‌های خوب زندگی کردن برای کودکان و نوجوانان تلاش نمود تا جامعه‌ی هدف‌مان به خوبی مهارت‌های کنترل خشم  و صبور بودن را بیاموزد؛ چراکه برخی از مشکلات بزرگ جامعه ریشه در محرومیت افراد از همین مهارت‌ها دارد. وی فقر فرهنگی را زمینه‌ساز بروز بسیاری از مشکلات و نابسامانی‌های اجتماعی دانست و تصریح کرد: بخش قابل توجهی از رفتارهای خوب یا بد انسان‌ها ریشه در آموخته‌های فرهنگی آنها دارد و همه باید تلاش کنیم کودکان و نوجوانان بر پایه‌های درست فرهنگی رشد کنند. در انتها دانشجویان از بخش های مختلف کانون از جمله کلاس درس نوآموزان، موزه کانون و … بازدید صورت بعمل آوردند.

دانشجویان رشته کارشناسی حسابداری به همراه استاد مربوطه جناب آقای قهرمانی در روز دوشنبه مورخ ۲۳/۰۲/۹۸ ساعت ۱۰صبح جهت آشنایی از

سازمان بورس بازدید بعمل آوردند. در این بازدید دانشجویان در یک جلسه آموزشی که از طرف مسئولین سازمان بورس تدارک دیده شده بود با نحوه

سرمایه گذاری در بورس ، نحوه ارائه سهام در بورس ، فرآیندخرید سهام ، سود سهام و…. آشنایی پیدا نمودند و در انتها از قسمت های مختلف سازمان نیز

.بازدید بعمل آورد