با حکم رییس جهاددانشگاهی، سرپرست موسسه آموزش عالی علمی کاربردی این نهاد منصوب شد.

انتصاب سرپرست موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی و رییس هیات امناء موسسه آموزش عالی علمی کاربردی این نهاد در حکمی دکتر مهدی باصولی را با حفظ سمت به عنوان سرپرست موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است؛

انتظار دارم در چهارچوب قوانین،مقررات و مصوبات بالادستی و لازم الاجرا و راهبردهای ابلاغی معاون محترم آموزش و کارآفرینی و تعامل مطلوب و هم افزا با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه جامع علمی کاربردی اقدامات مقتضی را به عمل آورید.

توجه و بهره مندی از ظرفیت های نهادی و فرابخشی فرهنگی، پژوهشی و نوآوری جهاددانشگاهی در کلیه تصمیمات مورد انتظار می باشد.

گفتنی است، دکتر مهدی باصولی هم‌اکنون به عنوان رییس دانشگاه علم و فرهنگ مشغول فعالیت است و با حفظ سمت عهده دار این مسئولیت شده است.

همچنین در نامه ای جداگانه از سوی رییس جهاددانشگاهی از تلاش های محمد علی گودرزی رییس سابق موسسه آموزش عالی علمی کاربردی این نهاد تشکر و قدردانی شد.