نمایش دستاورد های دانشجویان مرکز آموزشی علمی کاربردی تهران 4

ژوژمان دانشجویان ترم ۴ کاردانی طراحی لباس

دانشگاه علمی کاربردی واحد ۴ تهران به عنوان اولین دانشگاه ویژه خواهران، فعالیت خود را  از سال ….آغاز نموده است. این گروه آموزشی در حال حاضر در دو مقطع کاردانی و کارشناسی ، اقدام به جذب دانشجو می نماید و تعداد چشمگیری از دانش آموختگان این گروه آموزشی ، هم اکنون در حوزه های مختلف محافل علمی و هنری ، مشاوره ای و تخصصی حوزه کارآفرینی ، کسب و کار بازار ، بازاریابی و نظایر آن ها در سرتاسر استان و کشور مشغول به فعالیت هستند. رشته طراحی لباس/الگو سازی و دوخت به عنوان یک رشته هنری متمایز ، برجسته و تخصصی در جهان و کشور دارای ماموریت های خاص و ویژه ای است و عامل تخصصی بودن این رشته ، جایگاه و اعتبار این گروه آموزشی ، اساتید و دانشجویان فارغ التحصیل می باشد که در جشنواره های مطرح برگزیده و حائز رتبه و مقام  می‌باشند. همچنین از فعالان در بخش صنعت و جامعه و  دانشگاه _ به عنوان عنصری با بالقوگی های سازنده در جامعه و صنعت می باشند. درس کاربرد چاپ در طراحی لباس یکی از دروس جذاب و تخصصی این رشته است که شامل انواع تکنیک های صنعتی و هنری و دوستدار طبیعت چاپی می باشد در این درس دانشجویان با شناخت کامل و تسلط برتکنیک های چاپی و با برنامه ­ریزی استراتژیک در جامعه به فعالیت می پردازند. دانشجویان در دوبخش با یادگیری و تکنیک های مختلف کاربردی صنعتی چاپ و استفاده مجدد از مواد بازیافتی  و در بخش  هنری و رنگرزی گیاهی با استفاده از پارچه های الیاف طبیعی و با نگاه حفاظت و دوستدار طبیعت، با کسب مهارت‌های تخصصی ، طراحی وتولید محصول می‌کنند. در پایان هر ترم تحصیلی با حمایت و درایت ریاست محترم مرکز، سرکار خانم دکتر  ابراهیمی و برای ایجاد انگیزه و روحیه کارآفرینی  و فروش آثار دانشجویان نمایشگاهی در مرکز برپا می‌گردد. تا دانشجویان روند مدیریت بازاریابی و فروش را از نزدیک تجربه کنند.  از اهداف دیگر مرکز علمی کاربردی واحد ۴ ، تربیت کارآفرینان برای راه‌اندازی و مدیریت کسب وکار کوچک، ارائه مشاوره و انجام خدمات تخصصی به کارآفرینان و تدریس مهارت‌های شغلی در موسسات مشاوره و آموزش است. عارضه یابی و ارائه راهی برای حل آن به مدیران و مالکان کسب و کارهای کوچک از دیگر وظایفی است که از فارغ­ التحصیلان این رشته انتظار می­ رود. دانشجویانی که در این رشته تحصیل می­ کنند با گذارندن دروس تخصصی استقرار کسب وکار، تشخیص فرصت‌ها، توسعه محصول جدید و مدیریت کسب‌وکار، دانش لازم را برای راه اندازی کسب‌وکار پیدا می­کنند و با گذارندن واحدهای تخصصی مهارت لازم را در محیط واقعی کسب می‌کنند. دانش آموختگان این رشته به عنوان مدرس ، مدیران موسسات ، پژوهشگران و متخصصین با دانش و مهارت و نگرش وارد عرصه های اقتصادی و اجتماعی کشور شده و به تسریع روند توسعه پایدار ملی کمک می نمایند. در حقیقت هدف اصلی از آموزش همانا تربیت نمودن افرادی دارای اعتماد به نفس و آگاه به فرصتها، و بطور کلی افرادی است که انگیزه‌ای قوی برای استفاده از فرصتها و راه‌اندازی کسب وکارهای جدید را داشته باشند و بتوانند نسبت به شناسایی، خلق و استفاده از فرصت های موجود اقدام نموده و از طریق کارآفرینی شرکتی و یا سازمانی، ایده‌های نو و جدید را به واقعیتهای سودآور و تجاری، در قالب کالاها و خدمات مورد نیاز جامعه تبدیل کنند. این رشته بخصوص به افرادی که روحیه کارآفرینی و خوداشتغالی دارند توصیه می­ شود.