کانون معارف جهاد دانشگاهی واحد الزهرا (س) با همکاری مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاد‌دانشگاهی تهران۴ به جهت اهمیت شب های قدر برنامه ای را با عنوان، درک شبهای قدر با تدبر در سوره قدربرگزارکردند.

این برنامه در شب ۲۲ ماه مبارک  رمضان، ۲۱ فروردین ۱۴۰۲ از ساعت ۱۹ الی ۲۰  به صورت مجازی در سامانه امجد برگزار شد.

این برنامه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید  و پخش مداحی مرتبط با این شب ها و شهادت امیرالمونین آغاز شد.

در ادامه میزبان سرکار خانم دکتر عرب زاده استاد دانشگاه الزهرا (س) بودیم.ایشان ضمن تسلیت شهادت امیرالمومنین ، مطالبی را در رارتباط با  معنی آیات سوره مبارکه قدرآغاز کردند.

ایشان همچنین مطالبی را در ارتباط با حضور قران در وجود حضرت فاطمه(س) بیان کردند. مصحف فاطمه نام کتابی است که فرشته الهی مطالب آن را برای حضرت زهرا و حضرت علی نوشته است. مطالب این کتاب شامل جایگاه پیامبر در بهشت و اخبار و رویدادهای آینده است این کتاب نزد امامان شیعه بوده و بین آنان دست به دست می شده است. خطبه فدکیه حضرت زهرا،چرایی آموزه هایی دینی:که شامل راه های رسیدن به تقوی در زمان روزه داری، شرایط زمانه در مورد ایراد خطبه فدک از مطالبی بودند که سرکار خانم عرب زاده به بیان آنها پرداختند.