به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، زهرا نقی‌زاده، رئیس جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، طی پیامی به مناسبت چهل‌وسومین سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی، ضمن تبریک این روز، مسیر آینده این واحد را ترسیم نمود. متن پیام بدین قرار است:

جهاددانشگاهی به‌عنوان نهادی که با شکوفایی انقلاب اسلامی، تاسیس گردید، با تکیه بر هویت اسلامی و منابع انسانی متعهد و کارآمد خود تلاش می‌نماید تا در راستای توسعه علم، فناوری و فرهنگ در مسیر تحقق آرمان‌ها و اهداف والای انقلاب اسلامی گام برداشته و در این راه به منظور تحکیم و ترویج اهداف انقلاب اسلامی در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اشتغال فعالیت نماید.
این نهاد، در راستای رسیدن به اهداف والای خود، تلاش نموده تا به صورت حداکثری از نیروی جوان بهره گیرد و متقابلا در بستری فرهنگی، به شکوفایی و رشد جوانان یاری رساند. بر همین اساس چهل‌وسومین سالگرد تاسیس این نهاد بر شعار “الگوی پیشرفت، با ایمان، امید و اعتماد به جوانان” تمرکز نموده تا بتوان بیش از پیش بر اهمیت نقش جوانان در الگوی پیشرفت کشور تاکید نمود.
جوانان تراز انقلاب، جوانانی متعهد و ملتزم به آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی، پرتلاش، مسئولیت‌پذیر و ملتزم به فرهنگ جهادی خواهند بود که در راستای اعتلای تمدن اسلامی و سربلندی ایران اسلامی قدم برخواهند داشت و متقابلا جهاد دانشگاهی نیز تلاش می‌کند تا با توجه به رسالت اصلی خود در مسیر روبه‌جلو و انجام اقدامات و فعالیت‌ها در پرورش سرمایه نیروی انسانی و استفاده از ظرفیت جوانان تحصیلکرده با روحیه جهادی و انقلابی اهتمام ویژه‌ای داشته باشد.
زنان و دختران، از یک‌سو خود نیمی از جمعیت جوان کشور را شامل می‌شوند و از سوی دیگر حضور آنان در خانواده در نقش مادر می‌تواند بستری برای پرورش و تعالی جوانان باشد؛ از این رو، مخاطبان اصلی جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) زنان و دختران هستند که این واحد در قالب مرکز مشاوره و تحکیم خانواده، گروه پژوهشی مسائل اجتماعی زنان و اندیشکده بانوان و همچنین در بخش های دیگری همچون مرکز نوآوری و مراکز آموزشی خود، بر مسائل متفاوت این گروه تمرکز نموده است؛ ازدواج آگاهانه، اشتغال‌زایی، نوآوری، تعالی خانواده، زن تراز در تمدن اسلامی، سلامت اجتماعی، توانمندسازی، مشاغل خانگی و حقوق از جمله حوزه‌های مورد توجه در این واحد است.
در لایحه برنامه هفتم توسعه ذیل فصل شانزدهم با عنوان زن، خانواده و جمعیت بر اهداف “ارتقای توانمندی‌ها و مهارت‌های شغلی زنان” و “آموزش الگوهای صحیح همسرگزینی و ترغیب ازدواج به‌هنگام، آسان و پایدار” اشاره شده است. خرسندیم که با یاری خداوند متعال و همراهی و همفکری سیاستگذاران و صاحب‌نظران ارجمند توانسته‌ایم در طول ۳ سال گذشته بر مسائل مرتبط تمرکز کنیم و انشالله با یاری حق تعالی بتوانیم در سال پیش‌رو با پیوند شعار چهل‌سومین سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی “الگوی پیشرفت، با ایمان، امید و اعتماد به جوانان” با تمرکز بر زنان به عنوان نیمی از جمعیت جوان و آینده‌ساز کشور و پرورش‌دهندگان جوانان آینده و نیز با توجه به سیاست‌های کلان جمعیت در کشور، در این راه استوارانه پیش برویم.